AWT İle Zayıflamada %20 İndirim Kazanmak İster misiniz?

Merhabalar
Yaz ayları geliyor arkadaşlar. Tehlikenin farkında mısınız?:))))) Ben farkettim ve hemen bir şeyler yapalım diyerek araştırma yapmaya başladım. Araştırma yaparken özellikle bölgesel incelme konusunda  çok başarılı olduğu yorumlarına rastladığım AWT  cihazı ile zayıflama yöntemini gördüm ve sizin için bir bilene sordum. Bundan sonra araştırdığım konularda uzman kişilerle röportajlar yapmayı  planlıyorum. Özellikle Ankara'da yaşayan bayanlar için bu yazımda bir fırsat var. Okumaya devam edin:)
ZA Beauty Form Kliniğinin sahibi Dermatoloji Uzmanı Dr. Zeynep Alpaslan'la AWT  hakkında röportaj yaptık ve kendisi Biz Kimiz Kadınız aracılığıyla gelen 20 kişiye AWT uygulamasında %20 indirim yapacağını söyledi.

İndirim kazanmak için kardelenolurum@gmail.com adresine adınız ve soyadınızı yazıp mail atmanız yeterli. Size verilen kodla Zeynep Hanım'a gittiğinizde AWT uygulamasında %20 indirim alacaksınız.


ZA Beauty Form Kızılay Bayındır 2 Sokak Kültür Apartmanı'nda. Ziya Gökalp Caddesi üzerindeki TÖMER'in yanında. İnternet sayfalarında eski adresleri yer alıyor. O yüzden ayrıntılı tarif edeyim dedim.

BKK: Merhaba Zeynep Hanım. Yaz aylarının gelmesi üzerine zayıflama konusu biz kadınların özellikle ilgi alanına giriyor. Bölgesel zayıflama konusunda AWT cihazı ile ilgili neler söyleyeceksiniz?
Dr. Zeynep Alpaslan: Bölgesel zayıflamada medikal bir cihaz olması sebebiyle ben kliniğimde AWT cihazını kullanıyorum. Vücut için herhangi bir zararı olmaması ve tıbben güvenilir olması bu cihazı tercih etmeme sebep oldu. 

BKK: AWT uygulaması hakkında bize bilgi verebilir misiniz?
Dr. Zeynep Alpaslan: "AWT" Akustik Dalga Terapisi'nin kısaltılmış adı. Tam kat doku aktivasyonu. Akustik şok dalgaları vücudun sorunlu bölgelerine uygulanır. Akustik dalgalar 1968 yılından beri böbrek taşlarının kırılmasında tıpta başarıyla kullanılmaktadır. 1990'lı yıllardan itibaren de tendon ve kas bozukluklarında kullanılmaktadır. Son yıllarda da özellikle selülitli bölgelerde ve bölgesel zayıflamada başarıyla uygulanmaya başlandı. Madonna ve Jenifer Lopez'in kullandığı bir alet olması popülerliğini arttırdı. Özellikle popo dikleştirmede çok tercih edilmeye ve başarılı sonuçlar elde edilmeye başlandı.
 
BKK: En çok hangi bölgelerde kullanılıyor ve kimler yaptırabilir?
Dr. Zeynep Alpaslan: 18 yaşından büyük her isteyene uygulanabilir. Vücudunda platin olanlara uygulama yapılmaz sadece. Bu uygulamayı bölgesel zayıflamada, selülit tedavisinde, vücut şekillendirmede, cilt gençleştirmede ve gıdı toparlamada tercih ediyorlar. Alet 2 başlı. Birinci başlık yağ kırma işlemini yapıyor. İkinci başlık toparlama yapıyor.
Liposaction yaptıran bayanlar özellikle deride oluşan çöküntü görüntüsünün giderilmesinde tercih ediyor. Yaşla beraber deri elastikiyetimiz azalır. Kalça , bacak ve kolların üst kısmındaki sarkmalarda ve yüzde özellikle gıdı toparlamada ve cilt gençleştirmede etkili sonuçları alınıyor. Cilt gençleştirmede akustik şok dalgası kolajen ve elastin sentezini arttırdığı için etkili oluyor. Özellikle gıdı toparlayıcı çok fazla cihaz yok ve AWT ile alınan sonuçlar insanları çok mutlu ediyor. 

BKK: Uygulama kaç seans sürüyor ve uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken şeyler var mı?
Dr. Zeynep Alpaslan: Hatfada 2 kez olmak üzere 10 seans ortalama bir uygulama yeterli oluyor. Ödem bırakmıyor ve uygulama yapılan kişiye daha iyi sonuç alınması için günde yarım saat yürüyüş ve 1,5-2 litre su içmesi öneriliyor. 
Yüz uygulamasında ve kolda ortalama  7 seans yeterli oluyor. Gençler özellikle "popo dikleştirme" özelliği dolayısıyla tercih ediyorlar. Genelde selülit ve bölgesel incelme için güvenilir bir yöntem olduğundan tercih ediliyor. 
 
BKK: Biz kadınların en çok sorun yaşadığı yerlerde etkili olduğunu söylüyorsunuz. Mesela benim bölgesel incelme ve selülit tedavisinde başarılı olduğu söylemeniz aşırı ilgimi çekti. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Dr. Zeynep Alpaslan: Ben teşekkür ederim. 











Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.